lanyok

7 Női tulajdonság, amiért megbolondulnak a férfiak! Gondolnád, hogy ezen múlik a vonzalom?

loading...

A most következő válogatás sokakat meg fog lepni, de hiddjétek el ez az igazság!

 1. Az intelligens nő nagyon vonzó a férfiak szemében. Ne félj megmutatni, mennyire okos vagy!
  1. A vicces mindennél fontosabb egy kapcsolatban. Ha szórakoztató vagy, máris nyert ügyed van, hiszen egy citromba harapott nővel senki nem szeretne párkapcsolatot kialakítani.

lanyok

   1. Fontos, hogy szenvedélyes légy az hálóban – és azon kívül is. A férfiak szeretik, ha egy nő mindent teljes gőzzel csinál, ugyanakkor vigyázz, nehogy átess a ló túlsó oldalára, és a túlbuzgósággal elriaszd a másik embert.
   1. A gondoskodó tyúkanyó szerepét se becsüld le, a férfiak szeretik, ha odafigyelnek rájuk, és egy kicsit el is kényeztetik őket. Cserébe persze te is elvárhatod az ágyba hozott reggelit.
    1. A magabiztosság olyan női atribútum, amely a legtöbb pasit leveszi a lábáról, ám maradj a földön, különben nem vonzó, hanem ellenszenves leszel.
    1. A divatosság és ápoltság is nagyon fontos női atribútum. Nem kell, hogy havonta lecseréld a ruhatáradat, de adj magadra.  Légy trendi, de ne stílus megszállott.  A nárcisztikus hajlamok nem keltenek szimpatikus benyomást.
     1. Légy egyúttal a barátja is! Ha tudja, hogy bármit meg lehet veled beszélni, és számíthat rád, az biztos hátteret jelent a férfi számára

  inteligens