milyen

AMILYEN ÉKSZEREKET HORDASZ… OLYAN VAGY A KAPCSOLATBAN!

loading...

Napjainkban a férfiak körébe is elterjedt az ékszerviselés, nem mindig volt ez így. Most elhoztunk nektek néhány tipikus ékszert hordójellemvonásait nagy vonalakban. Meg tudhatod mire is lehet számítani az ékszerek szerint.

A katonai dögcédula viselői. Napjainkbansok férfi hordja ezt az ékszert leginkább divatból. Ezt azért teszik, hogy ily módon kívánatossá tegye a külsejét. Akinek a nyakába dögcédula lötyög, valószínűleg a menőbb férfiak körébe tartozik. A párkapcsolatban viszont nem biztos, hogy a legjobb választás, ugyanis párját lehet, hogy szereti, de szüksége lehet a kalandokra, a szabadságra, és a női trófeákra is. Tehát ha kedvese nem jár mindig a kedvébe, akkor bizony jöhetnek megcsalás, vagy flörtölések is.

milyen

A órátviselők tábora megoszlik. Ha a férfi egyetlen ékszere a karórája, és az nem bőrszíjas, hanem valamilyen ékszerszíjas feltűnőbb darab a fiúkazt akarja sugallni, hogy fontos és befolyásos ember. Őneki nagyon fontos a pontos megjelenés, az idő és valószínűleg a gazdagabbak közé tartozik. A kapcsolatbvanaz lehet a hátulütő, hogy túl sok időt szán a munkára és keveset a párjára. Mivel egy komoly ember visel ilyen ékszert nem biztos, hogy ez be fog következni, de benne van a pakliban.

Vannak, akik a láncokat vagy nehéz ékszereket szeretik. Az alvilági jellegű, nehéz, vaskos, vastag arany és ezüst dolgokatkét dolgot hivatottak mutatni. Az egyik, hogy viselőjüknek sok pénze van, és bármit megtehet. Másfelől a domináns, hatalmasékszerekkel azt is szemléltetni próbálhatja, hogy ő a kakas az udvarban, vagyis ez egyfajta fitogtatás is lehet, vagy éppen kompenzáció, ha amúgy az illető nem egy alfa típus. Mivel ezeket a világ felé igyekszik tolmácsolni, kapcsolatában is nagyon fontos lehet a külvilág véleménye. Hajlamos lehet külsőre választani a párját.

Amennyiben kiszemeltünk fülbevalót hord, akkor a kapcsolatban nehezen kötheti le magát. Valószínűleg megragadt a fiatalkori menőzős énje, nem biztos h teljesen felnőtt. Ezek azokra vonatkoztak, akik karika fülbevalót hordanak. Ha a fülbevaló egy kis strasszos pötty, a férfiban enyhe nárcisztikus hajlam lehet. Kicsit sokat foglalkozhat önmagával, külsejével. Folyamatos elismerésre, sikerre vágyhat, ezért előfordulhat, hogy nem túl hű párjához.

A nyakláncot hordók többsége, rendszerint egészségesen hiú, nem akar több percet arra szánni az életéből, h ékszereivel vesződjön, ezért valószínű, hogy állandóan hordja azt. Mindez praktikus gondolkodásra, egyszerűségre való törekvésre utal. Párként a nyakláncot viselő férfiak néha nehezen értheti meg, kedvese mit is vár tőle, vagy mi a problémája. Ez okozhat vitákat, de az igyekezet mindenképpen benne lehet.

Ha a férfi kezén van valamilyen ékszer pontosabban egy divatos gyűrű. Az ékszer a férfi kezére irányítja a figyelmet. A férfi valószínűleg érzelmes és/vagy érzékeny típus lehet, talán kissé művészlélek. A szerelemben az elsöprő szenvedélyt keresheti. Állandóan éreznie kell, hogy a tűz lobog. A parázzsal nem elégszik meg, így ő maga is dolgozhat azon, hogy kapcsolata izgalmas és romantikus legyen, de párjától is reméli a hasonló hozzáállást is ebben a kérdésben. Máskülönben érdeklődése alábbhagyhat.

Nézzük tehát, akik nem viselnek ékszert azok egyfelől egyszerű ember lehet, aki nem igényli a csillogó kiegészítőket, másfelől akár zavarhatja is a kis mütyűrök jelenléte, a mindennapos bíbelődés felvételükkel és levetésükkel pedig terhére lehet. Kapcsolatában is az egyszerűségre törekedhet. Nagyon nehezen viselheti, ha túl sok mindenre kell odafigyelnie. Hihet abban, hogy egy kapcsolat képes a maga egyszerű tisztaságában működni, tehát hihet az igaziban….